Waarom Blockchain deposito’s geweldig zijn

Omdat ik zelf nogal gefascineerd ben door het onderwerp, schrijf ik er graag over. En natuurlijk hoop ik dat meer mensen uiteindelijk willen starten met het vastzetten van vermogen in deze spaarproducten (Axion, Wise of HEX). Neemt u deel dan ontvangt u een mooie rente en heeft u de bank in mindere mate nodig . Geweldig, niet?

Er is niet in de wereld dat sneller in waarde toeneemt dan cryptocurrencies

Op dit moment is er niets dat sneller in waarde toeneemt dan cryptocurrencies. Dit gaat gepaard met grote schommelingen in waarde. Zo stond bijvoorbeeld Bitcoin in december van 2018 op bijna $3.500 en op moment van schrijven een jaar of 2 later staat de koers op bijna $18.000. Hetzelfde geldt voor HEX. Eind 2020 werd deze munt gelanceerd en als u in het eerste kwartaal van 2020 was ingestapt had u nu meer dan 2000% winst gemaakt, nog los van de rente die u ontvangt door uw HEX vast te zetten. Als we het nog gekker willen maken en we vergelijken de waarde van Bitcoin toen het nog slechts een 1 cent waard was met nu, dan zult u misschien schrikken. Vroeg instappen is dus belangrijk. Bij Wise is deze mogelijkheid nog volop aanwezig en ook Axion is nog maar kort van start.

U heeft geen bank meer nodig of andere partijen die u rente geven op uw geld

De blockchain deposito’s die ik beschrijf kunt u vergelijk met kopieën van wat werkt in de ‘echte’ wereld. Iedere Nederlander die spaart wil graag rente op zijn vermogen zien. Helaas is dat niet meer het geval bij onze banken. En de bank vraagt overal een vergoeding voor, het vasthouden van uw spaargeld, de beleggingen die u heeft, een betaalrekening en wanneer u voortijdig een deposito wilt beëindigen kost dat ook geld. Met een blockchain deposito zet u de bank buitenspel als het gaat om sparen. En als u uw geld eerder opneemt dan u heeft afgesproken dan betaalt u daar nog wel een boete over, maar niet aan de bank. Die boete wordt verdeeld onder de mensen die wel hun afspraken nakomen. Dit betekent ook dat u een deel ontvangt van de boetes die andere mensen betalen. Een goede strategie is daarom essentieel.

U heeft geen bank meer nodig of andere partijen die u rente geven op uw geld

De blockchain deposito’s die ik beschrijf kunt u vergelijk met kopieën van wat werkt in de ‘echte’ wereld. Iedere Nederlander die spaart wil graag rente op zijn vermogen zien. Helaas is dat niet meer het geval bij onze banken. En de bank vraagt overal een vergoeding voor, het vasthouden van uw spaargeld, de beleggingen die u heeft, een  betaalrekening en wanneer u voortijdig een deposito wilt beëindigen kost dat ook geld. Met een blockchain deposito zet u de bank buitenspel als het gaat om sparen. En als u uw geld eerder opneemt dan u heeft afgesproken dan betaalt u daar nog wel een boete over, maar niet aan de bank. Die boete wordt verdeeld onder de mensen die wel hun afspraken nakomen. Dit betekent ook dat u een deel ontvangt van de boetes die andere mensen betalen. Een goede strategie is daarom essentieel.

U heeft de regie

In crypto is er niemand die u vertelt wat u wel en niet kunt doen. Dat is erg fijn. U heeft dus de volledige regie over uw vermogen. Crypto is altijd online, de bank is niet altijd open. U kunt dus altijd bij uw crypto. Deze regie maakt ook dat dit komt met grotere verantwoordelijkheden. U kunt de bank niet bellen als u bijvoorbeeld een keer een fout maakt met een transactie. Verdiep u dus altijd goed in wat u doet.

Heeft u interesse gekregen in blockchain deposito’s als Axion, Wise of HEX lees er dan meer over. Heeft u vragen dan mag u ook altijd contact met mij opnemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *