Heb je een vraag? Wil je meer informatie?

    Over cryptospaarrekening.nl

    Twee jaar geleden kwam ik in aanraking met cryptocurrencies. Ik zag een documentaire over Bitcoin die me enorm intrigeerde. Tijdens mijn studie tijd, zo rond de financiele crisis, begon ik mij al te verdiepen in geldsystemen. Want waar kwam geld nou vandaan? En waarom is slechts een klein percentage van de totale geldvoorraad fysiek en bestaat de rest in systemen van banken? En waarom kan een bank toch veel meer uitlenen dan het geld wat ze eigenlijk hebben?

    Eenmaal in aanraking gekomen met Bitcoin ging ik mij verder verdiepen. Ik kwam andere munten tegen. Sommige leken veel op Bitcoin andere niet. Een jaar geleden startte HEX. Een munt die de depostiospaarrekening probeert te vervangen. Ik vond het briljant en werd in het systeem gezogen. Het heeft een grote ‘productproduct-market-fit’ en heeft in mijn ogen veel potentie om groot te worden. 

    Omdat ik verder geen vrienden heb die zich ook maar op enige manier voor cryptocurrencies interesseren, leek het me een goed idee er een website over te bouwen.En wellicht wat mensen er voor te interesseren. Instappen kan nu een goed idee zijn, omdat u er nog erg vroeg bij bent en er nog veel instroom van vers kapitaal te verwachten is. Echter verdiep u altijd erg goed in de materie voordat u besluit geld te investeren en begin altijd klein.